MAAK KENNIS MET HET TEAM

In ons prachtige vak draait alles om de juiste mensen, we stellen ze graag aan je voor.

ANNET KLOPPENBURG

Worstmakerij inpakafdeling

"Je bent altijd met collega’s. Het wordt een soort familie van je”




STEFFAN VAN BALEN

Chef expeditie

Onze klanten willen allemaal hetzelfde stuk vlees, maar dan net even anders bereid.”

BARRY MEISSEN

Chef rundvlees

"Van Dalen is in de branch een bijzonder bedrijf, omdat we hier echt nog het ambacht uitvoeren. Bij ons is nog niet alles geautomatiseerd, dus we doen best veel met de hand."

BOETIE PRONK

Kwaliteitsmedewerker

“Ik vind al onze mensen toppers. Ga d’r maar aan staan, iedere ochtend om 5 uur of eerder beginnen.”

DETLEF REDEKER

Worstmakerij

"Ik haal voldoening uit het maken van nieuwe producten.”


ILSE ULJEE

Financieel Controller / Linkerhand van Dick

Afgelopen twee jaar zijn we overgestapt naar een ander financieel systeem. Nu kunnen we sneller op dingen inspringen."

HUMPHREY HARTMAN

Bedrijfsleider / Rechterhand van Dick

"Dick is de baas, ik mag zeggen hoe het gaat op de werkvloer. ”


JAN BEEMSTERBOER

Worstmakerij

Iedere collega is mij evenveel waard. Of 'ie nou chauffeur is of in achterin de krattenwasserij staat. Makkelijk zat.

JOSHUA BUSZ

Allround slagersmedewerker

"We zijn heel klantgericht. Komt er een slagerij die een koe wil hebben in grote delen, dan doen we dat. Wil je diezelfde koe als gehakt, dan maken we er gehakt van.”


MICHIEL HARTMAN

Allround slagersmedewerker

De afwisseling is leuk. Je doet nooit twee uur achter elkaar hetzelfde.”

MAIKEL KOK

Automatisering / voorraadbeheer

"In de komende jaren gaan we het voorraadbeheer optimaliseren. In de worstmakerij moet het inzichtelijk zijn welke grondstoffen er precies zijn gebruikt. Ook gaan we werken met productie opdrachten."


JACCO DEKKER

Allrounder multi inzetbaar

Slachten vindt ik wel het leukst, maar eigenlijk is alles wel tof aan ons vak.”

DAVE BOELENS

Chauffeur en technische dienst

"Binnen een bedrijf van 50 jaar oud is er altijd wel iets te vervangen.”


DIRECTEUR DICK WEVER LAAT JE GRAAG HET BEDRIJF ZIEN

JAN ZOON

Allround medewerker

"De consument is veelzijdiger gaan eten en eist andere producten. Ook wordt de herkomst van vlees en dier steeds meer gewaardeerd. Hier sluiten onze producten goed op aan."

WOUTER DE REUS

Chauffeur

Elke klant ken je persoonlijk, omdat je er meerdere malen per week komt.”

THOMAS BLOKDIJK

Zaterdagkracht

“Je werkt met een vers product. Dat vind ik het mooiste.”


TAMARA WIEDIJK

Financiële administratie

Allemaal staan we voor Van Dalen en willen we een goed product.”

SJAAK POST

Krattenwasser

"Je maakt van een hele berg smerige kratten, schone kratten. ”


SERGE NAGEL

Orderpicker / expeditie

Er is hier geen hiërarchie. De baas werkt gewoon mee.”

ZELF OOK EEN KIJKJE NEMEN IN ONS BEDRIJF?
WE LATEN HET JE GRAAG ZIEN!

JAN VLAAR

Chauffeur

“Klanten zijn altijd blij om mij te zien.”


ROBIN PLAGMEIER

Worstmaker

Ik ga elke dag met plezier naar m’n werk.”

RICHARD HAARSMA

Chauffeur

"Ik ben een supersnelle chauffeur. Klanten willen alles gewoon op tijd hebben.”


THIJS KONIJN

Varkens uitsnijden en slachten

"Alles over het vak heb ik bij Van Dalen geleerd. Mijn leermeester Jacco is een goede snijder en legt dingen duidelijk uit."

MARLIES BLANKENDAAL

Verkoop

“Ik haal voldoening uit mijn werk als de bestellingen en kwaliteit goed zijn. Slagers blij maken, dat vind ik leuk!”


GLENN VAN AMSTEL

Assistent chef expeditie

We werken hier met veel mensen die een passie voor het beroep hebben.”

ERIK PAUS

Worstmaker

"We zijn een flexibele organisatie. de producten die we maken kunnen ook aan alle wensen en eisen van de klant voldoen."


STEF ERDTSIECK

Planner / chauffeur

"Tijdens het inplannen van de ritten is het mijn doel om ervoor te zorgen dat alle slagers hun vlees op de gewenste tijd binnenkrijgen.”

MARIAN BERGMAN

Productie medewerkster


“Ik vind het prettig om lekker vroeg te beginnen, dan heb je nog wat aan je dag.”


DEBORAH BIJPOST

Medewerkster worstmakerij

Mijn werk is heel variërend en er is altijd veel te doen. Ik vind het mooi als we op een drukke dag alles met elkaar af krijgen.”

JOHAN OVERZET

Allround medewerker

“Tijdens mijn werk sta ik op meerdere afdelingen, waardoor ik veel variatie in mijn werk heb. Van Dalen is een bijzonder bedrijf omdat we het hele slachtproces in huis hebben."

OOK AAN DE
SLAG IN ONS AMBACHTELIJKE BEDRIJF?