LEKKER VLEES BEGINT BIJ EEN GOED LEVEN

Al sinds de lancering van 'Vlees van Gilles' is dit motto het uitgangspunt in alle uitingen. Maar waarom zijn we hier ooit mee begonnen en wat maakt het zo bijzonder?

EEN GOED EN EERLIJK VERHAAL

Eigenaar Dick Wever van G. van Dalen’s Vleescentrale zocht naar manieren om zijn klanten - slagers uit voornamelijk Noord–Holland - te helpen met communicatie rondom hun producten. Want goed vlees koop je bij de slager.

Transparant zijn over vlees is belangrijk en er valt voor de gemiddelde consument ook veel te leren. Daarom is 'Vlees van Gilles' in het leven geroepen, als apart merk van de vleescentrale. Het merk is letterlijk familie, zoals sommige goed weten, want de 'G' in 'G. van Dalen's vleescentrale' staat voor Gilles van Dalen, oprichter van het bedrijf. Zo is de naam ontstaan.

WANT GOED VLEES KOOP JE BIJ DE SLAGER

OSSENWORST INSPIRATIE

De worstmakerij van G. van Dalen's vleescentrale is iets waar we erg trots op zijn. Daarom zijn we gestart met de promotie van de beroemde ossenworst van Gilles via o.a. Facebook. Benieuwd naar de receptenwaaier die we speciaal daarvoor ontwikkelden?

Heb je deze al gezien? In deze folder vertellen we meer over ons bedrijf.
Nu ook verkrijgbaar speciaal voor consumenten.

GILLES ZIE JE NATUURLIJK OOK TIJDENS PAASVEE SCHAGEN

MEER WETEN?
NEEM CONTACT OP MET DICK WEVER